Extra Juice Pragmatic Play - Diamond

Pukulan buah berduri dengan Devil’s Piss: Semua yang anda perlu ketahui tentang Extra Juicy oleh Pragmatic Play

  • Spins Percuma Dengan Multiplier Progresif
  • Volatilitas yang Tinggi dan Potensi 60,000x potensi

Extra Juicy - Games Rules 1

Extra Juicy (Pragmatic Play): Review

Walaupun buah yang paling popular di dunia, tomato jarang ditonjolkan dalam slot video. Kami tahu – tomato tidak benar-benar eksotik tetapi ada penjelasan yang logik untuk mengapa buah-buahan tertentu lebih sering dikaitkan dengan slot daripada yang lain. Lihatlah, pada permulaan abad yang lalu, mesin-mesin yang dimenangi di dalam bentuk gusi gula-gula berperisa dengan menggunakan imej-imej perisa sebagai simbol pada gulungan. Tradisi itu terperangkap dan diluluskan dari satu generasi mesin slot ke seterusnya, itulah sebabnya anda akan melihat ceri dan tembikai berlaku begitu kerap dalam slot bertema buah hingga hari ini.

Jika anda berharap untuk mendapat bayaran dalam gusi gelembung dalam slot video Pragmatic Play ini, anda menetapkan diri anda untuk mengecewakan. Jika, di sisi lain, anda bermimpi kemenangan yang mengubah hidup, ini adalah slot yang agak asas tetapi sengit yang mampu menyampaikan kemenangan setanding dengan mesin jackpot yang progresif. Oleh itu, jangan biarkan rupa mudah menipu awak. Binatang ini membungkus pukulan, yang menawarkan turun naik yang melampau dan peluang untuk mengenakan saku hingga MYR 3 juta.

Boleh dimainkan dari antara 0.10 dan 50 cent setiap spin menggunakan 5-reels dan 10-paylines, Juicy Tambahan adalah seperti mudah kerana ia mendapat dan yang digunakan untuk kedua-dua gameplay serta susun atur. Ditetapkan dengan latar belakang suar lensa matahari yang dinyalakan animasi, gulungan putih kosong disusun sepenuhnya dengan 7 simbol slot buah yang terkenal. Bermula dari nilai rendah hingga tinggi, anda akan melihat ceri, limau, oren, plum, blueberries, tembikai dan loceng, yang kedua adalah yang paling terunggul memberi anda 100 kali kepentingan anda untuk 5 merangkumi payline penuh.

Permainan asas tidak melibatkan sebarang ciri dan paylines sedikit tidak konvensional. Anda tidak perlu menduduki kombinasi pemenang bermula dari gelung paling kiri; mereka boleh bermula dari reel kedua dan ketiga dan selagi terdapat 3 simbol untuk dihubungkan.

Bonus putaran bebas jelas merupakan bahagian yang paling menarik dari Extra Juicy dan apa yang semuanya turun ke. Di sini anda akan mendapat manfaat daripada pengganda yang progresif yang menarik inspirasi dari slot Pragmatic yang lain yang dipanggil Treasure Da Vinci, hanya di sini ia dipenuhi lebih jauh lagi. Untuk mencetuskannya, tanah penyebaran berlian pada gulungan 1, 3 dan 5 serentak yang akan memberikan 12 putaran percuma untuk dimulakan.

Sekarang, di atas gulungan anda akan melihat satu baris nilai berangka yang mewakili pengganda progresif yang akan meningkat sebanyak 1 pada setiap putaran. Dengan putaran ke-12, kombinasi yang menang akan didarabkan dengan 12. Namun, ia menjadi semakin menarik. Sekiranya anda menyusun semula ciri tersebut, anda akan menerima tambahan 12 pusingan percuma, dengan berkesan membentangkan pengganda kepada 24x. Hebatnya, anda boleh melakukan ini sebanyak 4 kali, bermakna anda boleh memainkan 60 putaran dengan penggandaan 60x pada putaran terakhir, memberikan anda kesempatan untuk mendaratkan 60,000 kali jackpot pegangan anda.

Extra Juicy - Games Rules 2 Extra Juicy - Games Rules 3 Volatility Extra Juice - How to Play Extra Juice - AutoplayExtra Juice - Game Settings Menu

Extra Juicy (Main Pragmatik): Kesimpulan

Kurang lebih, itu tidak kurang tepat ketika datang ke perjudian. Yang ditawarkan di sini adalah raksasa yang sangat bipolar slot yang boleh memusnahkan baki anda dalam masa yang singkat atau berpotensi mengubah hidup anda. Bonus diakui sukar untuk mencetuskan slot Pragmatik dan jangan terkejut apabila berlari ke banyak mantra kering. Heck, walaupun pendaratan bonus tidak menjamin kemenangan yang baik. Tetapi bagi mereka yang mencari keseronokan potensi jackpot yang meletup dan siap sedia menggigit peluru itu, Juicy Extra merangkumi apa yang dikatakan perjudian.

Game Descriptions :

  • 5 Reels
  • 3 Rows
  • 10 Paylines
  • RTP : 96.52%
  • Max win potential : 60,000x (MYR3,000,000)
  • Variance H (10/10)
  • Bets:0.10 – 0.50
  • Features : Free Spins with progressive multiplier

For more visit our website AFBCuci Trusted Online Casino Malaysia 2020

Advertisement
Daftar Sekarang