Pragmatic Play Slots – Hercules & Pegasus – Slot Game Malaysia

Pragmatic Play Slots - Hercules & Pegasus

Pragmatic Play adalah penyedia kandungan utama untuk pasaran yang dikawal selia di seluruh dunia, untuk slot, kasino hidup, bingo, calar dan banyak lagi.

Direka untuk pengalaman pemain yang sempurna di mobile bimbit dan desktop, semua permainan kami menyampaikan rendaman dan keseronokan. Nama Main Pragmatic Play menjamin permainan hebat untuk pemain dan pengendali sama. Reputasi kami dibina berdasarkan kebolehpercayaan, rekod jangka panjang penghantaran cepat, dan keupayaan untuk menyesuaikan setiap permainan kami mengikut keperluan pengendali individu.

Hercules & Pegasus Pragmatic Play Slots

Pragmatic Play telah menambahkan permainan baru dan kreatif kepada portfolio pantas dengan menambah Hercules dan Pegasus. Slot video bertemakan wira membawa pertempuran yang penuh dengan petualangan yang penuh dengan ciri-ciri yang berkuasa.

Watak-watak yang direka dengan baik digabungkan dengan soundtrack yang menang, berpeluang besar untuk memenuhi tuntutan pemain terpilih. Koleksi yang memenangi anugerah ini berkembang pada kelajuan cahaya, membawa cerita unik dan hadiah besar-besaran dengan setiap tajuk yang dilancarkan.

Pepatah Rasmi

Melissa Summerfield, Ketua Pegawai Komersial di Pragmatic Play, mengulas mengenai tambahan yang segar dalam koleksi seperti berikut:

“Hercules dan Pegasus adalah salah satu tambahan yang menarik untuk portfolio slot kami tahun ini. Dikemas dengan ciri-ciri yang menggembirakan dan dua watak yang menyeronokkan, wira kami terbang melintasi langit untuk mencari ujian besar dan kemenangan besar. ”

Slot Game dan Atmosphera

Dengan pelepasan slot Hercules dan Pegasus yang akan datang, Pragmatic Play telah benar-benar pergi untuk rupa yang menarik dan kartun yang menggambarkan jalur komik. Ketika para pemain menyertai kuda bersayap, mereka juga menemui Hercules, Zeus, dan tokoh legenda lainnya. Tayangan pertama visual permainan sangat hebat. Latar belakang permainan kelihatan hebat kerana ia penuh dengan awan dan banyak bintang.

Simbol-simbol yang dipaparkan dalam permainan termasuk kad bermain standard bernilai rendah dan kuil yang lebih berharga di awan, logo permainan, dan kecapi emas. Yang paling bermanfaat ialah logo permainan yang membayar sehingga 20x pemain. Ke bonus permainan, terdapat tiga simbol liar khas yang muncul pada tahap yang berbeza. Terdapat Hercules dan Pegasus liar yang berlaku di setiap reel dan membawa kemenangan sehingga 25x pemain.

Di mana-mana berputar semasa permainan asas, tiga skrol khas boleh mendarat. Apabila ini berlaku, pemain dapat mendapat manfaat daripada salah satu dari tiga ciri rawak. Ini termasuk pengubah Hercules Wild permainan yang menambahkan pilihan Hercules Wilds secara rawak. Yang seterusnya ialah pengubah Pegasus Wild Wild yang menambah koleksi Pegasus Wilds dengan pengganda kemenangan 2x ke putaran berikut. Kemudian, ada pengubah Bolt Zeus permainan yang membawa sejumlah rawak Zeus yang disusun sepenuhnya.

Pemain memaksa mod Pegasus Free Spins Hercules dan Pegasus dengan mendaratkan simbol bonus pada reels satu dan tiga dan satu simbol Pegasus pada reel kelima. Permainan ini memberi ganjaran nombor spin percuma tanpa had yang ditambah besar. Semasa bonus Spins Percuma, pemain harus mengawasi botol ramuan biru khusus yang mendarat di reel kelima. Setiap kali mereka mendarat, mereka meningkatkan multiplier menang sehingga 5x.

Sebagai tambahan kepada bonus Spins Percuma ini, slot Hercules dan Pegasus menampilkan dua lagi mod Spins Percuma termasuk Hercules dan Pegasus dan Hercules Free Spins. Setiap mod dipicu oleh simbol bonus pendaratan pada reels satu dan tiga bersama pendaratan simbol bonus Hercules dan Pegasus atau hanya simbol bonus Hercules. Walaupun mod Pegasus Free Spins memaparkan pemenang yang memenangi, dua bonus lain menambah lebih banyak liar ke reels sementara mod Hercules dan Pegasus Free Spins juga mempunyai pengganda kemenangan secara beransur-ansur.

Payouts

Empat simbol membayar yang lebih tinggi membentuk sisa meja payung – periuk, kecapi emas, kuil di atas awan, dan logo permainan. Logo itu paling banyak membayar sebanyak 20 kali untuk lima jenis.

 

RTP and Volatility

RTP lalai ditetapkan kepada 96.5%, dan volatiliti dinilai 3.5 / 5 pada skrin beban dan 4.5 / 5 pada meja payung. Sedikit bingung, tetapi yakinlah, permainan ini memang tidak menentu dan boleh menjadi sukar untuk retak. Gabung permainan asas agak rendah kerana volatiliti yang tinggi tetapi menjadi lebih mendebarkan apabila ciri-ciri itu dimainkan.

Main Sekarang Pragmatic Play Slots di AFBCash Sekarang. AFBCash mempunyai 1200++ slot games untuk keseronokan hiburan anda.

Step 1 – Pragmatic Play Slot Register Game

Untuk Desktop Version –  Register Account  (Referral code : AFBCuci)

Untuk  Mobile Version  – Register Account (Referral code : AFBCuci)

Step 2- Main Game

Tekan Slots – Pragmatic Play

Pragmatic Play’s Sweet Bonanza Xmas – Selamat Hari Natal

Advertisement
Daftar Sekarang